Om Just READ it

«Just Read it» er et prosjekt og målet er å fremme lesing blant ungdom fra 13-16 år. Vi vil få unge til selv å være aktive og det har vært viktig for oss å unngå fokus på antall leste sider, men heller fokusere på leseopplevelser og egen evne til å formidle disse på en måte som vil inspirere andre.

Aktivitetsperioden

Aktivitetsperioden er delt inn i to: Fra 7. september vil innlogging og quiz være tilgjengelig, mens ukesoppdragene legges ut mandager i perioden fra 21. september – 12. oktober 2015.

Utvikling

WebAppen er utviklet i samarbeid mellom Fylkesbiblioteket i Akershus, Asker bibliotek og ungdomsbibliotekarene i fylket, og prosjektet er støttet av Nasjonalbiblioteket. Tre studenter fra Westerdals har hatt prosjektet som bacheloroppgave og løst de tekniske utfordringene som resulterte i prototype av WebAppen. Denne er nå ferdigstilt av profesjonell spillprogrammerer og vi har benyttet profesjonell illustratør i webApp og til markedsføringsmateriell. Produktet er gjort tilgjengelig på tre plattformer: mobiltelefon, nettbrett og pc. Prosjektrapport vil bli utarbeiedet i etterkant av aktivitetsperioden.

         

Kontakt

For mer informasjon ta kontakt med